Магазините ни са отворени. Виж тук.
Безплатна доставка над 800 лв.

Стефани стил - добър партньор на Мебели Петров

Един от добрите  и ползотворни партньори на "Мебели Петров", водещ производител на мебели за дома и офиса разшири своята производствена дейност...

На 12.10.2013г. в Русе отваря врати новия търговски обект на фирма "Стефани Стил".
На площ от 1500 квадратни метра ще са изложени нови модели кухни, спални, детски стаи, портманта, секции, офис мебели, мека мебел, както и много модулни системи за обзавеждане на дома. Високо квалифицираният персонал ще Ви помогне да подберете правилната конфигурация и цветова комбинация на новите Ви мебели, като може да предложи и предварителна визуализация на Вашия проект.
„СТЕФАНИ СТИЛ“ ЕООД

  • Mотивирани от високите изисквания на нашите клиенти, подобряваме, усъвършенстваме и постоянно търсим идеалните пропорции и форми на мебелите, които произвеждаме, мечтаещи да открием съвършенните формули за ергономичност и комфорт, вдъхновявани от гениалните идеи и примери на природата!

  • Работещи с изключително мотивиран персонал от 350 човека, използвайки най-новите върхови технологии се стремим да организираме екологично чисто производство. Израствайки бързо в трудните условия на постоянната конкуренция, ние сме доказали нашите способности да се приспособяваме и развиваме.

  • Изграждайки нови и нови производствени и търговски площи, заедно с инвестираните повече от 5 000 000 евро в машини и оборудване, се стремим и наша първостепенна цел, е да задоволим нуждите, желанията и всички индивидуални изисквания на нашите клиенти.

Добавено на: 04.02.2019 21:11
 Настройки на "бисквитките"   Приемам! 
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
Обади се