Купи на кредит
Безплатна доставка над 800 лв.

Мебелна Борса Петров

Уважаеми клиенти, във връзка с въведеното извънредно положение в страната, наложено от разпространението на COVID-19, магазини Мебели Петров работят при засилени санитарно-хигиенни условия. Научете повече тук.
Достъпът до Мебелна Борса Петров е неограничен. Заповядайте при нас! Намираме се на главен път София – Варна, на първата отбивка за село Леденик. Вижте тук!

 

Добре дошли в Мебелна Борса Петров!

 

Разположена на повече от 4 000 кв. метра и на два етажа, Мебелна Борса Петров предлага на своите клиенти цялостно обзавеждане за дома. И не само! Клиентите ни имат възможност за индивидуални поръчки, консултация с дизайнер и безплатна доставка в цяла България за поръчки със стойност над 800 лв.

 

 

 

При нас ще намерите богато разнообразие от мека мебел, корпусни мебели, маси и столове, мебели от масивно дърво /бук, дъб, бор, ПДЧ, МДФ и гланц/, градинска мебел, матраци – това е една малка част от стотиците мебели, които са на разположение на нашите клиенти.

 

 

 

Знаем, че всеки човек има свое усещане за уюта в дома, затова мебелите, които предлагаме, са предназначени за всеки вкус и предпочитание. Мебелна Борса Петров предлага изключително разнообразие от материали и десени за тапицериите, а размерът, материалът и цветовите комбинации са изцяло според предпочитанията на клиента.

 

 

Всички наши продукти са с от 2 до 5 години гаранция и на заводски цени. Освен гарантирано качество и невероятни цени, Мебелна Борса Петров предлага и бърза доставка. При наличие на избран продукт, доставката се извършва на момента. При липса на продукт, доставката се извършва в рамките на 7 работни дни.

 

Къде се намираме?

На главен път София – Варна, на първата отбивка за село Леденик.

 

За контакти:

0893 393 322

borsapetrov@gmail.com

 

Работно време:

Понеделник 09:00 - 19:00ч

Вторник 09:00 - 19:00ч

Сряда 09:00 - 19:00ч

Четвъртък 09:00 - 19:00ч

Петък 09:00 - 19:00ч

Събота 10:00 - 17:00ч

Неделя 10:00 - 17:00ч


 Настройки на "бисквитките"   Приемам! 
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
Обади се